歡迎推薦網路上找到的音樂影片!如果是自己錄製的影片或自創曲請發表在[站友原創音樂及演奏影片分享區]

版主: 奈米麻糬

【影片】【影片】Video 一個八歲小女生的鋼琴表演

頭像
tingtine
小學生
註冊於: 週五 8月 5日, 2005年 12:06 am
發表於: 週四 3月 8日, 2007年 8:49 pm
Impromptu in C sharp minor Op.28 No.3

Prokofiev:prelude Op.12 No.7

P.S I'm not this little girl, it seems that someone else misunderstood this point ~
最後由 tingtine 於 週六 4月 7日, 2007年 12:52 am 編輯,總共編輯了 1 次。

頭像
訪客
發表於: 週五 3月 30日, 2007年 11:57 pm
小妹妹~妳的觸鍵好扎實 音樂性也很豐富 我將放妳彈琴的影片給我所有的學生觀摩喔!

妳是音樂班的學生嗎?非常優秀!!!

頭像
訪客
發表於: 週六 3月 31日, 2007年 2:48 pm
Anonymous 寫:小妹妹~妳的觸鍵好扎實 音樂性也很豐富 我將放妳彈琴的影片給我所有的學生觀摩喔!

^^" I'm not this little girl, i just posted her clips on here to share with others~

It seems that she lives in Taiwan ^^ , maybe you can try to find out here,,,by the way, i come from HK, nice to meet you ^^

頭像
長腿婆婆
幼稚園生
註冊於: 週三 4月 4日, 2007年 1:23 pm
發表於: 週三 4月 4日, 2007年 1:30 pm
請問你知道她彈的Impromptu in C minor op.28 no.3 是誰做的曲子嗎?
我很想知道,謝謝!

頭像
tingtine
小學生
發表於: 週四 4月 5日, 2007年 1:12 am
長腿婆婆 寫:請問你知道她彈的Impromptu in C minor op.28 no.3 是誰做的曲子嗎?
我很想知道,謝謝!

I quite like this song too, i hv tried to find out ,,, here are some information regarding this song :

Hugo Reinhold (Vienna, 03.03.1854 - Vienna, 04.09.1935)
Austrian composer and pianist

Reinhold started his musical career as a choir boy of court chapel in Vienna after which he was admitted to the Conservatorium der Musikfreunde - with the financial support of the Duke of Saxe-Coburg and Gotha. His most important teachers were Anton Bruckner (composition), Otto Dessoff and Julius Epstein (1832-1926) (who was also Mahler's piano teacher and fatherly friend).

Reinhold stayed at the conservatory till 1874 and later he became teacher himself (of piano) at the Akademie der Tonkunst, in Vienna.
He was a prolific composer and his works were performed by the Vienna Philharmonic Orchestra and the famous Hellmesberger Quartet and were praised by the Vienna critics.

參考資料

http://hjem.get2net.dk/Brofeldt/Catalogue_r.htm

All the above information is copied from Yahoo Knowlege
hope can help you a bit

頭像
fujiki
幼稚園生
註冊於: 週五 10月 1日, 2004年 11:56 pm
發表於: 週六 4月 7日, 2007年 12:03 am
哇!!好厲害唷~~~~
雖然我已經20幾歲了...
但還是希望有招一日可以練得跟你一樣~~
厲害唷~加油!

頭像
tingtine
小學生
發表於: 週六 4月 7日, 2007年 12:54 am
fujiki 寫:哇!!好厲害唷~~~~
雖然我已經20幾歲了...
但還是希望有招一日可以練得跟你一樣~~
厲害唷~加油!

She is a little girl living in taiwan, i am not this little girl, sorry for confusing you guys ~

頭像
ufostar
幼稚園生
註冊於: 週二 3月 27日, 2007年 7:31 pm
發表於: 週六 4月 7日, 2007年 4:35 am
Anonymous 寫:小妹妹~妳的觸鍵好扎實 音樂性也很豐富 我將放妳彈琴的影片給我所有的學生觀摩喔!

我也要拿給我兒子看看,他考雙十國中時鋼琴副修就考這一首,
不過只拿到80分而已!真是令人欽佩的小女生!

頭像
meijine
發表於: 週五 4月 13日, 2007年 4:03 pm
雨果即興曲

頭像
KENT101510
幼稚園生
註冊於: 週二 4月 10日, 2007年 1:28 pm
發表於: 週二 4月 17日, 2007年 1:02 am
是攝影跟錄音會有誤差嗎?...
看他彈跟出來的音樂...

頭像
tingtine
小學生
發表於: 週三 4月 18日, 2007年 9:42 pm
KENT101510 寫:是攝影跟錄音會有誤差嗎?...
看他彈跟出來的音樂...

ya, i think so, especially for the second video
it seems that the image and the sound is not at the same speed ~~~

頭像
【迷】♀ 糊 曉 蟲
小學生
註冊於: 週六 4月 21日, 2007年 7:08 pm
發表於: 週日 4月 22日, 2007年 4:21 pm
8歲的小女生真的非常利害勒!!
連我學音樂1.2年都沒有比她利害呢....
(有點忌妒)
不過我想大概是功課有比較好所以才能抽時間出來戀的吧??

^ "^v"ery good~
我個人是ㄍ非~~常懶惰的!!

所以呀...其實也沒有啥麼好說ㄉ耶* *

所以囉^ ^ 掰掰

頭像
lynn40535
小學生
註冊於: 週三 4月 25日, 2007年 7:46 pm
發表於: 週三 4月 25日, 2007年 10:03 pm
tingtine 寫:Impromptu in C sharp minor Op.28 No.3

請問...要怎麼找的到這首曲的的琴譜呢?

2007/06/01/ 重編BY hugo90314
Reason - quote 內容過長影響閱讀

頭像
hugo90314
社長
註冊於: 週日 8月 21日, 2005年 12:18 pm
發表於: 週五 6月 1日, 2007年 12:42 am
facebook 個人網址:
知識+是個好用的地方...(在某些方面)

KENT101510 說到的影像音樂落差...
不說還真沒注意到

八歲呀 我得好好思考 我八歲的人生在做什麼了...
圖檔

頭像
閃亮的星
幼稚園生
註冊於: 週五 6月 15日, 2007年 12:36 am
發表於: 週五 6月 15日, 2007年 12:51 am
哇!

好可愛的小女生喔

彈起琴來認真的表情又感覺更可愛了

下一頁

回到 音樂影片推薦